Företag

Som företagare kan vi arbeta tillsammans på många sätt. Vi kan skapa en harmonisk och inspirerande arbetsplats för din personal. Hjälpa dig att visa dina kunder uppskattning eller göra ditt kundevent speciellt.

Som företagskund startar ni med fördel ett konto hos oss och kan beställa och faktureras på ett smidigt sätt. Ingen order är för stor eller liten.

 

Blomsterprenumeration - Vi ser till att ni alltid har färska blommor på kontoret, ni väljer själv hur ofta ni vill ha leverans.

Visa din personal uppskattning - Fyller någon år, går i pension eller är ny på jobbet? Varför inte överraska med en fin bukett.

Att skicka blommor till en sjuk medarbetare är ett bra sätt att visa omtanke.

Mervärde för dina kunder - Dina kunder är viktiga för dig. Passa på att önska dem God Jul, tacka för ett fint samarbete eller en lyckad affär.

Event - En fin bordsdekoration och snygga buketter bidrar till ett lyckat even

Starta ett konto hos oss med smidig fakturering. Vi tillgodoser dina önskemål med fräscha vackra blommor. Med snabb leverans bestämmer du vart du vill ha dina blommor levererade.

Vi levererar det ni önskar. När ni vill – dit ni vill.

Med professionellt arrangerade blommor och inredningsetaljer skapar vi en unik och exklusiv atmosfär som passar just ert företag. För såväl stora som små företag erbjuder vi eleganta buketter, blomsterarrangemang. 

Kontakta oss och lämna ditt namn, organistionsnummer och eventuella frågor.
info@sundbybergsblomsterhandel.se
08-280777

 

Kontakta oss